Лили Иванова губи паметта си?   Примата забравя имената на музикантите

...
Лили Иванова губи паметта си?  
Примата забравя имената на музикантите
Коментари Харесай

Потресаваща вест смрази България. Лоши новини за здравето на Лили Иванова

Лили Иванова губи паметта си?   Примата не помни имената на музикантите си, почитателите се съмняват, че е болна Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в разгара си и пали пристрастеностите в интернет пространството. Въпреки че концертите на звездата за следващ път се радват на голям интерес от страна на публиката, почитателите ѝ са безапелационни, че Вечната Амбър е изгубила формата, в която са привикнали да я виждат. Сред мнозина от тях даже се прокрадват подозрения, че Лили е почнала необратимо да губи паметта си.

Повод да се появят сходни мнения из обществените мрежи е фактът, че по време на концертите от националната ѝ обиколка нееднократно се случило примата да не помни имената на музикантите от бенда си. Тя има отколешна традиция постоянно да показва екипа си поименно на публиката и въпреки множеството от тях да са паралелно до нея от дълги години, на сцената Лили не успявала да се сети по какъв начин се споделят. Това довеждало до конфузни обстановки, театрални паузи и гафове, които музикална звезда №1 у нас не можела да замаскира и отиграе, макар че се опитвала. Мъчела се да обърне куриозните обстановки на подбив и да прояви тънкото си възприятие за комизъм, само че си личало, че по никакъв начин не било смешно, разясняват очевидци. Понякога даже се налагало Лили да пита от микрофона музикантите от бенда си „ Ти по какъв начин се споделяше? “, с цел да ги показа на събралите се в залата фенове. Тъй като обаче и мъчно чувала поради слушалките, които носи по време на концерти, се стигало до такава степен асистентът ѝ да излиза на сцената и да ѝ прошушва имената в ухото.

Върлите ѝ фенове се съмняват, че певицата крие в загадка заболяване, което трие спомените ѝ. Такива спекулации се появиха още преди повече от 5 години, когато Лили за пръв път си разреши да излезе на огромната сцена със статив с текстовете на песните си пред себе си. Думичките на безконечните ѝ шлагери са изписани на листове с голям шрифт и до момента в който пее, Иванова гледа все към тях, тъй като към този момент не ги помнела буквално. На този ѝ акт в началото феновете ѝ реагираха остро и го одобриха като пренебрежение. Впоследствие обаче привикнаха, че звездата има потребност от „ пищови “ на сцената, само че даже с тяхна помощ в последно време тя отново пропуща цели строфи от песните си.

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че ѝ е време за бенефис, само че примата никога нямала сходни планове. След двугодишната отмора поради пандемията била дори още по-мотивирана за работа. Макар да е буквоядец във връзка с здравето си, даже двукратното боледуване от ковид в разгара на лятото и турнето ѝ, не съумя да я откаже от срещите с почитателите ѝ. От време оно се знае, че при едно от визитите ѝ при Ванга пророчицата е споделила на естрадната легенда, че ще пее, до момента в който е жива.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР